Szilvia
5 °C
16 °C

Egy nyomozó mellett fosztogatott bankautomatát egy férfi

2007.05.07. 12:11
Egy szabadnapos rendőr szeme láttára próbált kifosztani egy bankautomatát egy kötött sapkába és napszemüvegbe öltözött tolvaj Kaposvárott.

Egy 20 éves kaposvári fiatal vasárnap délután kötött sapkában és napszemüvegben próbált egy bankautomatát kifosztani. Egy nyomozónak feltűnt a jelenség, a fiatal ugyanis kísérletezni kezdett a nála lévő bankkártyákkal.

A nyomozó odaállt a fiatalember mellé, aki dünnyögve próbálgatta bele az automatába a más nevére szóló bankkártyákat, amelyekről pénzt szeretett volna felvenni. Miután többször is sikertelenül próbálkozott, a mellette álló nyomozó megkérdezte tőle, hogy segíthet-e neki. A fiatal ekkor futásnak eredt és csak rövid hajsza után sikerült elfogni.

A fiatalember ellen két rendbeli készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés miatt indított eljárást a Kaposvári Rendőrkapitányság.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?