Árpád
-2 °C
4 °C

Rémálom a forgalmi vizsgán

2004.09.26. 14:00
Egy tizennyolc éves brit lány vizsgája három órásra nyúlt, miután nem helyi vizsgáztatójával eltévedtek a városban. A lánynak hihetetlen stresszt kellett elviselnie, még az orra vére is eleredt.
Egy brit tinédzsernek három óráig tartott a forgalmi vizsgája, mert a vizsgáztatója eltévedt Londonban. A tizennyolc éves lány, Tina Wilson egy idő után sírva vezette tovább a Nissan Micráját, de végül a vizsga után megkapta a jogsiját.

Eleredt az orra vére

A lányt akkora stressz érte, hogy még az orra vére is eleredt. Több kilométeren át vezetett a városi csúcsforgalomban, miután nem helyi vizsgáztatója rosszul irányította őt.

Tina így számol be megpróbáltatásairól: "Próbáltam nem pánikolni, de teljesen stresszes lettem. A lábaim remegtek. Az oktató a világért sem mondta volna, hogy befejeztük a vizsgát."

Negyven perc helyett három óra

"Azt hittem, ő tudja, hogy merre megyünk, de csak messzebb és messzebb kerültünk." A dráma fél óra elteltével kezdődött - normális esetben a vizsga negyven percig tartott volna, most három órára nyúlt - Wansteadben, Észak-Londonban.

A vizsgáztatója middlesbrough-i volt, és amikor egy útlezárásba akadtak, összezavarodott. Pár perccel később már a három sávos, belváros felé vezető A12-es úton voltak. Mikor Tina megfordult, nem tudott eligazodni az elővárosi utcák tömegében.

Végül, mivel egyiküknél sem volt mobiltelefon, leintettek egy taxit, és azt tizenegy kilométeren keresztül követve találtak vissza Wansteadbe. A lány anyja és a vizsgáztató cég már a rendőrséget akarta hívni, amikor végül visszaértek. Az ügyben vizsgálatot indítottak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?