Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C

Rémálom a forgalmi vizsgán

2004.09.26. 14:00
Egy tizennyolc éves brit lány vizsgája három órásra nyúlt, miután nem helyi vizsgáztatójával eltévedtek a városban. A lánynak hihetetlen stresszt kellett elviselnie, még az orra vére is eleredt.
Egy brit tinédzsernek három óráig tartott a forgalmi vizsgája, mert a vizsgáztatója eltévedt Londonban. A tizennyolc éves lány, Tina Wilson egy idő után sírva vezette tovább a Nissan Micráját, de végül a vizsga után megkapta a jogsiját.

Eleredt az orra vére

A lányt akkora stressz érte, hogy még az orra vére is eleredt. Több kilométeren át vezetett a városi csúcsforgalomban, miután nem helyi vizsgáztatója rosszul irányította őt.

Tina így számol be megpróbáltatásairól: "Próbáltam nem pánikolni, de teljesen stresszes lettem. A lábaim remegtek. Az oktató a világért sem mondta volna, hogy befejeztük a vizsgát."

Negyven perc helyett három óra

"Azt hittem, ő tudja, hogy merre megyünk, de csak messzebb és messzebb kerültünk." A dráma fél óra elteltével kezdődött - normális esetben a vizsga negyven percig tartott volna, most három órára nyúlt - Wansteadben, Észak-Londonban.

A vizsgáztatója middlesbrough-i volt, és amikor egy útlezárásba akadtak, összezavarodott. Pár perccel később már a három sávos, belváros felé vezető A12-es úton voltak. Mikor Tina megfordult, nem tudott eligazodni az elővárosi utcák tömegében.

Végül, mivel egyiküknél sem volt mobiltelefon, leintettek egy taxit, és azt tizenegy kilométeren keresztül követve találtak vissza Wansteadbe. A lány anyja és a vizsgáztató cég már a rendőrséget akarta hívni, amikor végül visszaértek. Az ügyben vizsgálatot indítottak.