Valér
-2 °C
0 °C

Krokodilok közé dobott egy gyereket

2007.10.17. 07:21
Halálos ítélet született egy 9 éve történt gyilkossági ügyben egy floridai bíróságon. 1998-ban egy férfi egy krokodilokkal teli mocsárba dobott egy ötéves kislányt, mert a gyerek végignézte, ahogy édesanyját fojtogatja. A férfi azért dühödött fel, mert a nő elutasította közeledését.

Halálra ítélt egy férfit egy floridai bíróság, mert krokodilok közé dobott egy ötéves kislányt, miután annak édesanyját fojtogatta még 1998-ban.A férfi egy templomban ismerkedett meg a kis Quatisha édesanyjával, de feldühödött, mert az asszony elutasította közeledését.

A férfi elrabolta az anyát és gyermekét, majd egy floridai mocsárba vitte őket. Először az anyára támadt, fojtogatni kezdte, majd felkapta a kislányt és a krokodiloktól hemzsegő mocsárba dobta. Édesanyjának sikerült elmenekülni és értesítenie a rendőrséget.

Quatisha holttestét két nap múlva találták meg. Arcát és hasát krokodilharapások borították, bal karja hiányzott.

Az ügyben eljáró bíró az ítélet indoklásában elmondta, a felnőttek dolga az, hogy megvédjék a gyerekeket a szörnyektől, nem pedig az, hogy maguk is szörnyekké váljanak. A halálra ítélet férfi a bíró kérdésére elmondta, azért ölte meg a kislányt, mert szemtanúja volt annak, hogy fojtogatja az édesanyját.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!