Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A tokodi üzem bejárata előtt gyújtotta fel magát egy férfi

2008.04.23. 12:47
A biztonsági őrök oltották el annak a férfinak a ruháját, aki benzint locsolt magára, majd felgyújtotta magát egy üzem bejáratánál, Tokodon - közölte a HavariaPress.

Kedden este 8 óra körül történt az eset a Komárom-Esztergom megyei nagyközségben található, elektronikai alkatrészeket gyártó üzem bejáratánál.

A hírügynökség információi szerint a férfi a portán keresztül próbált valakit az utcára kihívni, ám nem járt sikerrel.

Ekkor az utcán állva, elővett egy benzines palackot, leöntötte magát a gyúlékony anyaggal, majd lángra lobbantotta ruházatát.

Az üzem területéről kirohanó biztonsági őrök mentették meg a lángoló férfi életét: eloltották a tüzet, majd mentőt hívtak hozzá. Az elsődleges információk szerint a férfi súlyos égési sérüléseket szenvedett.

Az eset körülményeiről a Komárom-Esztergom megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője a család kérésére nem kívánt további információt adni. Az Index kérdésére az üzem illetékesei sem adtak tájékoztatást.