Sára, Márió
2 °C
6 °C

Egymillió forintos nyomravezetői díj egy szabolcsi eltűnési ügyben

2008.05.19. 12:57
Bár még nem tudni, hogy Ludvig Istvánt megölték-e, a rendőrségnek már van gyanúsítottja az ügyben. A Nemzeti Nyomozóiroda egymillió forintot ad annak, aki tudja, hol a holttest, vagy legalább azt, hogy mi történt.

Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei eltűnési és emberölési ügyben a Nemzeti Nyomozóiroda. Az NNYI kényszerítés kísérlete és lopás miatt folytat eljárást az 59 éves, vásárosnaményi V. Árpád Pál ellen, akivel szemben felmerült a gyanú, hogy köze lehet a tavaly május 23-án eltűnt 58 éves Ludvig Istvánnal történtekhez.

Ludvig egy telefonhívást követően távozott otthonából, azóta sem adott életjelet. A rendőrök szerint valószínűleg már halott, a nyomravezetői díjat azoknak ajánlották fel, akik holtteste elrejtési helyéről, valamint a bűncselekményről információval rendelkeznek.

A büntetőeljárás során a nyomozóhatóság felfigyelt a 23 éves Hamza Attilára és testvérére, a 22 éves Hamza Zoltán tiszavidi lakosra is, akikkel szemben vagyon elleni bűncselekmény miatt elfogatóparancs van érvényben. Az ő felkutatásukat segítő információt az NNYI félmillió forinttal segíti.