Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Részegen randalírozott a lefejelt beteg?

2007.10.05. 08:10
Leverte az orvos szemüvegét az a csepeli férfi, akit ezután dühében lefejelt az orvosa. A Blikk cikke szerint az esetet megelőzően a férfi már konfrontálódott a doktorral, mert részegen ment be rendelőjébe. A rendőrség az ovros ellen nyomoz garázdaság miatt.

Nem a múlt pénteki volt az első konfliktusa orvosával annak a férfinak, akit a csepeli doktor egy hete lefejelt. A Blikk pénteki beszámolója szerint ez a férfi már két hete is részegen hangoskodott a rendelőben, rányitott egy vetkőző női betegre is. Akkor a doktor félrehívta és kérte, hogy távozzon - mesélte a Blikknek az egyik, neve elhallgatását kérő dolgozó.

A konfliktus előzménye az volt, hogy egy hete P. István táppénzes papírjait ment intézni, de összekapott V doktorral és leverte a szemüvegét, aki erre lefejelte őt. P. István annyit elárult alpanak, hogy az orvos azután támadt rá a folyosón, hogy ő be akart lépni a rendelőbe. Állítja: nemcsak lefejelte, hanem az ujját is megharapta.

A rendelőt üzemeltető csepeli önkormányzat alpolgármestere, döbbenten állt a történtek előtt.

"Úgy gondolom, hogy a doktor tettére nincs mentség. Eltökélt vagyok abban, hogy az önkormányzat felbontsa a szóban forgó orvossal való szerződést" - jelentette ki Horváth Gyula, Csepel alpolgármestere. Ezt a nyilatkozatot viszont az orvosi kamara háziorvosi szekiójának vezetője tartja elfogadhatatlannak, mivel úgy véli, meg kellene várni a vizsgálatok végét.

A rendőrség mindenesetre garázdaság gyanújával nyomoz.