Vince, Artúr
-3 °C
1 °C

Részegen randalírozott a lefejelt beteg?

2007.10.05. 08:10
Leverte az orvos szemüvegét az a csepeli férfi, akit ezután dühében lefejelt az orvosa. A Blikk cikke szerint az esetet megelőzően a férfi már konfrontálódott a doktorral, mert részegen ment be rendelőjébe. A rendőrség az ovros ellen nyomoz garázdaság miatt.

Nem a múlt pénteki volt az első konfliktusa orvosával annak a férfinak, akit a csepeli doktor egy hete lefejelt. A Blikk pénteki beszámolója szerint ez a férfi már két hete is részegen hangoskodott a rendelőben, rányitott egy vetkőző női betegre is. Akkor a doktor félrehívta és kérte, hogy távozzon - mesélte a Blikknek az egyik, neve elhallgatását kérő dolgozó.

A konfliktus előzménye az volt, hogy egy hete P. István táppénzes papírjait ment intézni, de összekapott V doktorral és leverte a szemüvegét, aki erre lefejelte őt. P. István annyit elárult alpanak, hogy az orvos azután támadt rá a folyosón, hogy ő be akart lépni a rendelőbe. Állítja: nemcsak lefejelte, hanem az ujját is megharapta.

A rendelőt üzemeltető csepeli önkormányzat alpolgármestere, döbbenten állt a történtek előtt.

"Úgy gondolom, hogy a doktor tettére nincs mentség. Eltökélt vagyok abban, hogy az önkormányzat felbontsa a szóban forgó orvossal való szerződést" - jelentette ki Horváth Gyula, Csepel alpolgármestere. Ezt a nyilatkozatot viszont az orvosi kamara háziorvosi szekiójának vezetője tartja elfogadhatatlannak, mivel úgy véli, meg kellene várni a vizsgálatok végét.

A rendőrség mindenesetre garázdaság gyanújával nyomoz.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!