Olivér
5 °C
8 °C

Légpuskával lövöldöztek a Gutenberg téren

2006.09.07. 15:01
Feltehetően légpuskával lőttek rá emberekre csütörtökön kora délután a fővárosi VIII. kerületi Gutenberg téren egy parkban; egy férfi enyhe hámsérülést szenvedett - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A józsefvárosi Gutenberg téren tartózkodók csütörtökön kora délután két pukkanást hallottak, ezt követően az egyik padon ülő férfi derékmagasságban hámsérülést észlelt saját magán. A padon ülő másik férfinak nagy szerencséje volt: a nadrágszíja felfogta a lövedéket, ami nagy valószínűséggel egy légpuskából származott.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt elrendelte az eljárást ismeretlen tettes ellen. A helyszíni szemle, a sértettek meghallgatása délután fél háromkor még tartott annak érdekében, hogy a lövések irányát, illetve az elkövetőt behatárolják.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?