Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C

Létra zuhant az asszonyra

2003.11.20. 12:58
Könnyebb fejsérüléseket okozott egy járókelőnek a Mammutnál egy magasból lezuhanó létra. A bevásárlóközpontnál épp a karácsonyi díszkivilágítást szerelték, amikor az egyik létra ráesett az arra járó középkorú nőre.
A baleset csütörtökön tizenegy óra körül történt, a II. kerületi Lövőház utcában, a bevásárlóközpont két épületét összekötő hídnál. Az asszonyt a mentők azonnal kórházba szállították.

A BRFK illetékese az Index érdeklődésére elmondta, az átjáróhídra éppen a karácsonyi díszkivilágítás lámpatestjeit akarták felszerelni, amikor egy létra eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant a hídról, és ráesett egy 35 éves éves nőre, aki nyolc napon túl gyógyuló fejsérüléseket szenvedett.

Az Országos Mentőszolgálat illetékese kérdésünkre arról tájékoztatott, hogy az asszonyt a mentők súlyos sérülésekkel a Szent János kórházba szállították, sérüléseinek pontos mértéke egyelőre nem ismert. A kórház illetékese elmondta, hogy a nő sérülései nem súlyosak, koponyasérülése nincs, megfigyelésre azonban pár napig bent tartják.

Az eset körülményeit munkavédelmi szakemberek vizsgálják, különös tekintettel a felelősség kérdésére. Amennyiben emberi mulasztás okozta a balesetet, a rendőrség veszi át az ügy vizsgálatát.

Megpróbáltuk a bevásárlóközpont illetékeseit is megkérdezni az esetről, ők azonban nem kívántak nyilatkozni.