Etelka, Aletta
-5 °C
0 °C

Rágyújtani ment ki a nagypapa

2002.05.10. 11:20
Lakáshitelt szeretett volna felvenni a móri mészárlás áldozatául esett fiatal házaspár. A velük együtt a bankba érkező nagypapa életét az mentette meg, hogy a támadás előtt nem sokkal kiment a bankból, hogy elszívjon egy cigarettát.
Lakáshitelt szeretett volna felvenni az a fiatal házaspár, akik a csütörtöki móri mészárlás áldozatául estek. A férj - akit négy lövés talált el a karján, a nyakán, a mellkasán és a fején - csütörtökön este belehalt a sérüléseibe a budapesti Országos Baleseti és Sürgősségi intézetben. Feleségét az éjszaka folyamán többször is megoperálták a székesfehérvári Szent György Kórházban. Állapota továbbra is válságos.

A házukat bővítették volna

A házaspár lakáshitelt szeretett volna felvenni suri házuk bővítéséhez - mondták el a Magyar Hírlapnak a család Budapesten tartózkodó rokonai. A fiatal párt elkísérte a bankba egyik gyermekük és az egyik nagyszülő is. A vérfürdő előtt a nagypapa kiment rágyújtani, mint később kiderült, ez mentette meg az életét.

A nagypapa a lövésekre lett figyelmes, azonnal berohant a bankba, de ott már csak a földre zuhant és a székekben agyonlőtt emberek borzasztó látványa fogadta - nyilatkozták a rokonok a Magyar Hírlapnak. A házaspárnak egy egyéves és egy ötödik osztályos általános iskolás gyermeke van.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!