Olivér
4 °C
8 °C

A liftben ragadtak a betörők

2008.09.17. 18:16
A liftben rekedtek a betörõk egy belgrádi emeletes házban. A rendõrségnek csak be kellett vinnie õket, miután a liftkarbantartók kiszabadították a peches bûnözõket az elõzetes elõzetesébõl.

Egy hazatérõ albérlõ egyetemista vette észre, hogy a meghibásodott felvonó megakadt a pincében, s két férfit foglyul ejtett, ismerteti a történetet a Blic címû belgrádi napilap szerdán. Lement hozzájuk, s megnyugtatta õket, hogy telefonon tüstént jelenti a karbantartónak, s hamarosan kiszabadulnak.

A diák azonban a lakásában felfeszített ajtót és nagy felfordulást talált, nyilvánvaló volt, hogy betörõk jártak ott, ezért nemcsak a felvonók szervizelését végzõ kommunális vállalatnak telefonált, hanem a rendõrséget is kihívta, mivel arra gyanakodott, hogy a liftben rekedt két ismeretlen férfi lehet a betörõ. Gyanúja beigazolódott.

A rendõrség kihallgatásra bevitte a pórul járt betörõket, a helyszínelés során pedig a liftházban megtalálták a betörõszerszámokat is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?