József, Bánk
-6 °C
0 °C

Brutális gyilkosság Szabolcsban

2003.08.19. 09:38
Brutális gyilkosság áldozata lett a hétvégén egy 22 éves lány. A Szabolcs megyei Fényeslitkén szombat éjjel a diszkó után az egy évvel fiatalabb barátja kegyetlen módon megalázta, agyonverte és felgyújtotta.
A nyomozás eddigi adatai szerint a diszkózás után agyonverte, meggyalázta barátnőjét a 21 éves fiatalember. A Blikk úgy tudja, a gyilkosság után T. B. áthajtott autójával a lemeztelenített holttesten, végül felgyújtotta.

A lány felismerhetetlen testére vasárnap este bukkant rá egy autós. A gyilkos kétszer is visszatért, hogy a helyszínelők munkáját bámulja. Így buktatta le a körzeti megbízott.

A holttestet vasárnap késő este fedezték fel, amikor egy autós hajtott el a Fényeslitke mellett lévő, elhagyott almáskert mellett. Megállt, mert úgy látta, mintha egy láb lenne a gazban. Amikor megpillantotta a meztelen, véres holttestet, riasztotta a rendőröket. A férfi a látottak hatására egyébként sokkot kapott és orvosi ellátásra szorult. A rendőrségnek néhány órával a gyilkosság után sikerült elfogni a gyanúsítottat, aki rögtön beismerő vallomást tett.

A Blikk úgy tudja, a szadista gyilkos betegesen féltékeny volt áldozatára, akivel négy éve járt.