Valér
-1 °C
0 °C

Nyomoz a rendőrség az elmaradt Liza Minnelli koncert miatt

2004.07.12. 10:58
Nyomozást rendelt el a rendőrség a szombatra tervezett, végül azonban elmaradt Liza Minnelli koncert ügyében. A hatóság azért kezdte meg az eljárást, mert többen feljelentést tettek amiatt, hogy a sztár fellépése elmaradt és a jegy árát sem kapták vissza.
Nyomozást rendelt el a rendőrség az elmaradt Liza Minnelli koncert miatt – tudta meg az Index a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől hétfőn. A rendőrség – a hoppon maradt rajongók feljelentése nyomán – csalás alapos gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen rendelte el a nyomozást.

Liza Minnellinek szombaton kellett volna fellépnie a Kisstadionban, a koncert előtt egy nappal azonban kiderült, hogy a Kabaré című film sztárja helyett Bonnie Tyler lép a színpadra.

A hír hallatán vasárnapig több mint hetven rajongó tett feljelentést a zuglói rendőrkapitányságon. A panaszosok azért fordultak a hatósághoz, mert jegyet váltottak a beígért koncertre, a sztár fellépése azonban elmaradt és a jegy árát sem kapták vissza.

A kereskedelmi híradók vasárnap este arról számoltak be, hogy a koncert helyszínén és a szervező cég irodájánál is hiába próbálkoztak a póruljárt rajongók. A Liza Minnellit meginvitáló Movies and Fashion Kft. munkatársa az RTL Klub híradójának azt mondta, nem tűntek el, csak szombaton járt le bérleti szerződésük a Gerbeaud-házban, ezért onnan már kiköltöztek. A Daróczi utcában megtalálhatóak, de úgy gondolják, hogy miután a koncert nem maradt el, csak a műsor változott, nem tudják visszaváltani a jegyeket. A csalódott rajongókkal együttéreznek - áll a közleményükben.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!