Aliz
6 °C
14 °C

Egy hétig élt halott édesanyjával egy hétéves kislány

2007.02.24. 09:51
Egy hétig élt halott anyjával egy hétéves kislány Szegeden. A gyermek végül maga kért segítséget egy szomszédtól.

Lehet, hogy öt, de az is lehet, hogy hét napig élt együtt egy hétéves kislány halott édesanyjával egy panellakásban Szegeden, írja a Délmagyarország. Az óvodás gyermek végig gondoskodott magáról, végül ő kért segítséget az egyik szomszédjától.

"Gyere be, néni, és segíts" – szólította meg a lány a szomszédasszonyt. "Miközben húzott maga után, halkan azt mondta, meghalt az anyukám" – mesélte Olasz Péterné.

És valóban, a kislány anyja holtan feküdt az ágyon, a riasztott mentősök szerint már legalább 5-7 napja.

A Délmagyarország értesülései szerint a kislányt a mentők a Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikájára szállították, ahol megvizsgálták. Mivel az orvosok nem találtak nála semmilyen rendellenességet, másnap, azaz szerdán kiadták édesanyja lánytestvérének. A kórház pszichológusa szerint a kislány az első sokkon már a lakásban túlesett, a következőig pedig még hetek telhetnek el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?