Natália
1 °C
7 °C

Rálőttek a rendőrök egy nekik hajtó gépkocsira Kisújszálláson

2007.10.06. 10:12
Rálőttek a rendőrök egy személygépkocsira, ami felszólításuk ellenére nem állt meg, majd vezetője szándékosan nekik hajtott pénteken, a késő esti órákban Kisújszálláson. Az eset során személyi sérülés nem történt - közölte a rendőrség.

A rendőrök Kisújszállás belterületén, a Dévaványára vezető úton végeztek gépjármű-ellenőrzést, amikor egy megállásra felszólított gépkocsi előbb lassított, majd hirtelen nagy sebességre felgyorsítva a rendőrök felé hajtott - részletezte a történteket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-nek.

Pásztorné Kovács Ágnes rendőrhadnagy tájékoztatása szerint kollegái ezt látva, a kerekekre célozva több lövést adtak le. A kocsi nekicsapódott az egyik rendőrautónak, majd a sofőr továbbhajtott. A járőrök időben félre tudtak ugrani a jármű elől és elkerülték a sérülést.

A rendőrség feltételezi, hogy a kocsiban nemcsak a sofőr ült. Az autót könnyen azonosították, mivel az ütközés miatt a rendszámtábla leesett róla. Az autóban többen ültek, és egyelőre nem tudni, a lövések hol érték a helyszínről elmenekült autót. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?