Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lopott furgonnal menekült a rendőrök elől

2002.08.13. 16:12
A furgon hátsó ablakán nagy betűk hirdették: ez egy lopott autó. Egy amerikai férfi mégis ezzel járművel kívánt a rendőrök elől elmenekülni.
"Ez egy lopott jármű" szólt a rúzzsal mázolt felirat annak furgonnak az ablakán, amellyel egy férfi próbált elmenekülni a rendőrök elől Louisvilleben, Kentucky állam fővárosában.

Az üldözés akkor kezdődött, amikor a felirat miatt gyanússá vált furgon rendszámának ellenőrzésekor a rendőrtiszt rájött, hogy az autó valóban lopott. A rendőr megpróbálta megállítani a furgont, de az tovább hajtott. Végül egy hosszú üldözés után belerohant az egyik járőr autójába.

Az őrizetbe vett férfit több rendbeli hivatalos személy elleni gyilkossági kísérlettel és veszélyeztetéssel vádolják. A rendőröknek fogalma sincs arról, hogy ki írt a furgon hátsó ablakára, és valóban tudta-e, hogy a jármű lopott - adta hírül a The Courier Journal.