Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hétszer gázolták el

2002.09.05. 14:13
"Most már tényleg elegem van", mondta a román férfi, miután hetedszer is elgázolták. Nicolae Tabacut legutóbb egy rendőrauót ütötte el.
A romániai Valea Mareban élő 44 éves Nicolae Tabacunak jobb kezét leszámítva már minden végtagja eltörött eddigi balesetei során. Autóval ötször ütötték el, de egyszer egy vonat és egy motorbicikli is elgázolta. A férfi pechszériája 1987-ben kezdődött, akkor egy busz gázolta el és eltörte bal lábát. Legsúlyosabb balesete 2001-ben volt, amikor egy személyautó elütötte, és mindkét lába eltört. A férfinek saját bevallása szerint már "nagyon elege van az egészből".

Gázolt a rendőr

Legutóbb egy rendőrautó ütötte el otthonától mindössze tíz méterre. A balesetben eltört a lába és újból kórházba került. Tabacu azt nyilatkozta az egyik helyi lapnak, hogy "bárcsak gyorsabban jött volna a rendőrautó", mert már nagyon unja a kórházakat. A vizsgálat szerint Tabacu egy parkoló autó mögül lépett a rendőrautó elé, és annak sofőrje már nem tudta elkerülni a balesetet, jelentette az Ananova.