Sára, Márió
2 °C
6 °C

Elvitték a 2,3 milliárdot

2005.06.18. 21:47
Van telitalálatos szelvény az ötös lottón: Magyarország történetének harmadik legnagyobb nyereménye 2 milliárd 302 millió 41 ezer 279 forintot jelent az egyetlen öttalálatos szelvény tulajdonosának. A nyertes lottószámok: 18, 35, 56, 88, 90.

Somorai László, a Szerencsejáték Rt. szóvivője elmondta, hogy a tizenkilenc hét halmozódást követő héten 7,8 millió játékot játszottak meg, és egy szerencsés nyerte el a magyarországi szerencsejáték történetében harmadik legnagyobb nyereményt. A nyertesnek kilencven napon belül kell jelentkeznie.

A nyereményt legkorábban a sorsolást követő harmadik hét keddjén utalja a Szerencsejáték Rt., mivel ekkora összeget csak átutalással fizetnek ki. A szerencsés nyertesnek a lottózókban is fellelhető, úgynevezett Nagy nyertes számot kell felhívnia, és a Szerencsejáték Rt. illetékesével kell egyeztetnie, mi legyen a nyeremény átvételének az eljárása.

A szóvivő leszögezte: a Szerencsejáték Rt. vállalja, hogy ha a nyertes nem akarja felfedni a személyét, akkor a társaságtól nem kerül ki személyes adata, vagy más, a beazonosításra alkalmas adat.