Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

New York-i lottó: 5631-en tették meg a 9, 1, 1-et

2002.09.13. 15:02
Olyan sok New York-i tette meg a 9, 1, 1 számkombinációt, hogy várakozásaikkal ellentétben alig nyertek valamit.
Összesen 5631 fogadó tette meg a 9, 1, 1 számokat a New York-i esti lottón a szeptember 11-i húzáson. A kombináció nem kis megrökönyödést okozva bevált. Annak az esélye, hogy épp a 9, 1, 1 számok jöjjenek ki, egy az ezerhez - jelentette az AP. A 9, 1, 1-es kombináció már több mint egy éve nem fordult elő a New York-i lottón.

A nyeremény 500 dollár

Mivel igen sok a telitalálatos szelvény, ezért a nyeremény mindössze 500 dollár szelvényenként. A nyeremények kifizetői úgy nyilatkoztak, hogy sok fogadó láthatóan némi lelkiismeret furdalással, vonakodva játszotta meg a tragikus nap dátumát.

A lottó szóvivője az AP-vel közölte, hogy természetesen mindent szigorúan a szabályok szerint csináltak. A 0-tól 9-ig terjedő számokat gömbök rejtették, a szokásos gép keverte őket. A New York-i esti lottón mindössze három számot sorsolnak ki. Minden egyes húzáskor mind a tíz számnak ugyanakkora az esélye, mivel mindig pótolják a kihúzottat, így szerepelhetett kétszer is az egyes.