Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kóbor ló okozott halálos balesetet

2003.09.02. 07:14
Egy ló és egy személyautó karambolozott. A sofőr meghalt, és az állat is elpusztult. Az eset hétfőn éjszaka történt, mikor a sötétben hirtelen egy ló vágtatott az útra.
Egy elszabadult lóval ütközött össze egy személyautó hétfőn késő este az 53-as főúton Balotaszállás közelében - tudatta az Objektív Hírügynökséggel Ferenczi László a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy személyautó haladt sofőrjével Kiskunhalas felől Tompa irányába, amikor a sötétben hirtelen egy ló vágtatott az útra. Az autó vezetőjének ideje sem maradt fékezni, egyenesen a nagytestű állatnak rohant.

Az ütközésben a vétlen férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó totálkárosra tört és az elgázolt ló is elpusztult.