Eleonóra
-1 °C
2 °C

Lövöldözés a Józsefvárosban: meghalt az áldozat

2003.07.09. 17:55
Belehalt sérüléseibe a józsefvárosi lövöldözés súlyos sérültje. A hírek szerint zsarolási ügy miatt kezdtek lövöldözni a szerda dél tájban.
Egy halálos áldozata és egy súlyos sérültje van annak a lövöldözésnek, amely szerdán fél tizenkettő körül robbant ki a Józsefvárosban - tudta meg a HavariaPress. A lövöldözésre a hírügynökség szerint törökök közti elszámolási vita szolgáltatott okot, melynek során két férfi megzsarolt egy harmadikat. Az áldozat egy török állampolgárságú férfi. A Józsefvárosi piacnál történt incindenskor a megzsarolt férfi védelmére kelt egyik ismerőse, aki rálőtt a zsarolókra. Sikerült mindkettőjüket eltalálnia, de a lövöldözésben eltalálták a megzsarolt férfit is, aki délután négy körül belehalt sérüléseibe. A török áldozat halálának pontos okát igazságügyi szakértők fogják megállapítani.

Tekintse meg Képeinket
Fotó: HavariaPress
Az egyik zsaroló is súlyosan megsérült, őt a mentők a Péterfi Sándor utcai kórházba szállították. A másik zsarolót lábon lőtték, és elmenekült, ám késő délután egy orvosnál elfogta a rendőrség Alsónémediben. A rendőrség elfogta a megzsarolt férfi lövést leadó ismerősét is, derül ki az ORFK honlapján olvasható közleményből.