Valér
4 °C
8 °C

Megtalálták az eltűnt miskolci kisfiút

2005.05.23. 09:25
Sikerült megtalálni azt a két és fél éves kisgyereket, aki még vasárnap tűnt el Miskolc határában - értesült a HavariaPress. A borsodi megyeszékhelyhez tartozó Lyukóbányán az első információk szerint egy kutya hurcolta el a kisfiút.
Épségben megtalálták azt a két és fél éves kisfiút, aki vasárnap este tűant el a Miskolchoz tartozó Lyukó-völgy egyik családi házából - közölte hétfőn kora délelőtt a rendőrség az MTI-vel.

A gyermeket egy, a közeli erdőben gombázó férfi találta meg, aki a lakására vitte, s értesítette a rendőrséget.

A helyszínre mentő is érkezett, a gyermek egészséges, az ijedtségen kívül nincs nagyobb baja, ennek ellenére egy alaposabb kivizsgálásra kórházba szállították - mondta el Kompoltiné Jakab Ilona, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A gyerek vasárnap este tűnt el, amikor az anyja éppen fürdette a testvéreit.

Vasárnap este sokan - rendőrök, polgárőrök, a környékbeliek és a miskolci speciális mentőcsapat tagjai - elkezdték keresni a gyermeket, ám a kutatás nem vezetett eredményre, így azt hétfőn pirkadattól folytatták, s a keresés hétfőn kora délelőtt vezetett eredményre - tette hozzá.

A HavariaPress úgy tudja, az esetnek szemtanúja volt néhány fiatal, akik elmondták, hogy a kétéves gyereket egy nagy testű kutya ragadta el.