Zsuzsanna
-3 °C
3 °C

Családi tragédia az M0-on

2001.10.03. 16:48
Az M0 autóúton négyen életüket vesztették, amikor egy kamion, egy teheautó és egy német rendszámú Mercedes ütközött. Az áldozatok között három gyermek is van.
Egy felnőtt és három gyermek veszette életét egy közlekedési balesetben az M0 autóúton. Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az Indexnek elmondta: az egyes kilométerkőnél egy termőföldet szállító nyerges vontató, egy teherautó és egy Mercédesz ütközött.

Frontálisan ütközött a német autó

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az Indexet úgy tájékoztatta, hogy a német rendszámú Mercedes Szeged felé haladt, amikor eddig ismeretlen okokból áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol frontálisan ütközött egy kamionnal. A kocsi megpördült, majd egy másik teherautónak ütközött.

A személygépkocsit vezető férfi a helyszínen életetét vesztette, akárcsak a hét, tizenegy és tizenhét éves gyermeke. Az édesanyát életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A szerda délután történt baleset miatt az M0 autóutat teljes szélességében le kellet zárni.