Ilona
17 °C
32 °C

Ezúttal a lépcsőn zuhant le Madeleine

2007.10.01. 13:21
Újabb, állítólag a portugál rendőrség nyomozati anyagából kiszivárgott információk szerint a májusban eltűnt skót kislány, Madeleine McCann a portugál üdülőfalu apartmanjának lépcsőjén zuhant le, beverte a fejét és belehalt sérüléseibe.

Madeleine McCann leesett a portugáliai apartman lépcsőjén, szivárgott ki a portugál rendőrség nyomozati irataiból a legújabb eredmény, írja a Daily Mail. Az anyagban állítólag azt állapítják meg, hogy a kislány az üdülő belső udvarára vezető tíz lépcsőfokon eshetett le, és zuhanás közben a fejét verhette be.

A portugál 24 Horas című lap arról számolt be, hogy bizonyítékokat találtak a helyszínen a nyomozók kutyái, továbbá mikroszkopikus méretű vérnyomok voltak a házban és az édesanya, Kate McCann ruháin.

A tíz lépcsőfok

„Egyetlen kérdés maradt tehát a nyomozók számára, hogy hol a holttest” – mondta a rendőrségi forrás. A négyéves Madeleine május 3-án tűnt el a dél-portugáliai Praia da Luz üdülőközpontjának egyik szállodájából, miközben a szülők az épülettől néhány méterre vacsoráztak.

A szülők kampányt indítottak számos országban, hogy segítséget kapjanak kislányuk megtalálásához. Az eltűnés után közvetlenül a rendőrség emberrablásra gyanakodott, szeptember elején azonban a szülőkre terelődött a gyanú. A McCann család barátai többször elmondták nyilvánosan, hogy teljesen alaptalan a vádaskodás, hiszen lehetséges, hogy a kislány még életben van.