Erzsébet
1 °C
4 °C

Ezúttal a lépcsőn zuhant le Madeleine

2007.10.01. 13:21
Újabb, állítólag a portugál rendőrség nyomozati anyagából kiszivárgott információk szerint a májusban eltűnt skót kislány, Madeleine McCann a portugál üdülőfalu apartmanjának lépcsőjén zuhant le, beverte a fejét és belehalt sérüléseibe.

Madeleine McCann leesett a portugáliai apartman lépcsőjén, szivárgott ki a portugál rendőrség nyomozati irataiból a legújabb eredmény, írja a Daily Mail. Az anyagban állítólag azt állapítják meg, hogy a kislány az üdülő belső udvarára vezető tíz lépcsőfokon eshetett le, és zuhanás közben a fejét verhette be.

A portugál 24 Horas című lap arról számolt be, hogy bizonyítékokat találtak a helyszínen a nyomozók kutyái, továbbá mikroszkopikus méretű vérnyomok voltak a házban és az édesanya, Kate McCann ruháin.

A tíz lépcsőfok

„Egyetlen kérdés maradt tehát a nyomozók számára, hogy hol a holttest” – mondta a rendőrségi forrás. A négyéves Madeleine május 3-án tűnt el a dél-portugáliai Praia da Luz üdülőközpontjának egyik szállodájából, miközben a szülők az épülettől néhány méterre vacsoráztak.

A szülők kampányt indítottak számos országban, hogy segítséget kapjanak kislányuk megtalálásához. Az eltűnés után közvetlenül a rendőrség emberrablásra gyanakodott, szeptember elején azonban a szülőkre terelődött a gyanú. A McCann család barátai többször elmondták nyilvánosan, hogy teljesen alaptalan a vádaskodás, hiszen lehetséges, hogy a kislány még életben van.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?