Konrád, Tivadar
10 °C
23 °C

Szexért árult koncertjegy

2001.06.15. 15:43
Egy német internetes honlap egy Madonna-koncertre szóló jegyet kínált annak az olvasónak, aki hajlandó szexuális szolgáltatást nyújtani valamelyik munkatársuknak. Az ajánlatra 22 olvasó válaszolt, a jövő heti koncertre közülük választják ki a szerencsés nyertest.

Hétfőn választják ki annak a versenynek a győztesét, melyet egy német internetes honlap hirdetett meg, és melynek tétje egy Madonna-koncertre szóló jegy volt. A versenyben az olvasóknak nem többet és nem kevesebbet kell tenniük, mint szexuális szolgáltatást nyújtani a koncertjegyért az oldal egyik munkatársának.

Madonna
A Reutersnek nyilatkozó Bernd Heusinger főszerkesztő szerint a versenyre eddig huszonketten jelentkeztek. A főszerkesztő szerint semmi törvénysértő sincs a dologban, miután az olvasók és a kiadvány munkatársai is önként vesznek részt a versenyben. A főszerkesztő elismerte, az ajánlatot egyesek elítélendőnek tarthatják, de hozzátette: Németországban a prostitúció nem törvénytelen.

A jövő heti berlini Madonna-koncertre a jegyek pillanatok alatt fogytak el áprilisi piacra bocsátásukkor, és a feketepiacon már csak 250 márkáért lehet belépőhöz jutni.

A főszerkesztő szerint a versenyre jelentkező olvasók közül tizenketten férfiak, hatan nők és négy homoszexuális is jelentkezett. A januárban elindított website, a http://www.thema1.de havi egymillió letöltést regisztrált. A honlap jelenleg nem működik, a "Datenbank zur Zeit nicht bereit" (Az adatbázis pillanatnyilag nem érhető el.) megjegyzés várja a látogatókat.