Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Felgyújtottak egy fiatal lányt Makón

2006.07.20. 15:30
Szegedről Budapestre szállították azt 18 éves lányt, akit felgyújtottak Makón. Az elkövetőt, vagy elkövetőket a megyei rendőrség bűnügyi osztálya nagy erőkkel keresi.

Brutális bűncselekmény tettese vagy tettesei után nyomoz nagy erőkkel a Csongrád megyi rendőrség: csütörtökön érkezett egy bejelentés, hogy Makó külterületén egy súlyos égési sérüléseket szenvedett, 18 éves fiatal lányt találtak.

A rendőrség szerint a lányt valaki vagy valakik éghető folyadékkal öntötték le, majd meggyújtották.

A történtekről jelenleg igen keveset tudni, Tuczakov Szilvána Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Index érdeklődésére annyit tudott mondani, hogy a lányt a várostól 4-5 kilométerre, egy fás-cserjés területen találták meg délelőtt.

Szállítható állapotba hozták, és délután egy után elindult a lánnyal a mentőhelikopter Szegedről Budapestre, értesült a Független Hírügynökség. A lányt válságos állapotban vitték a szegedi bőrgyógyászati klinikára, testfelületének 70 egyes hírek szerint 80 százaléka megégett. A szegedi egészségügyi intézményben nem tudták ellátni a sérüléseit, ezért kell Budapestre szállítani. A mentőszolgálat szóvivője szerint a Szent István Kórházba viszik majd.

A kegyetlen bűncselekmény áldozata az egyik Makó környéki faluban lakik. Azt, hogy kik és miért akarták bántani, vagy megölni, egyelőre senki nem tudja, a megyei kapitányság bűnügyi osztálya még gyűjti az adatokat, keresi a nyomokat, a nyomzók próbálnak szemtanúkat felkutatni.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?