Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Teljes dugó a Margit hídi balesetek miatt

2005.03.21. 09:39
Óriási torlódás alakult ki a fővárosban hétfőn reggel, amelynek a Margit hídon történt hármas karambol és egy veszteglő kamion volt az oka.

Mindkét irányban állt hétfőn reggel a forgalom a budapesti Margit hídon, egy hármas karambol, illetve egy műszaki hibás jármű miatt. A híd Budára vezető forgalma egy, a budai hídfő környékén meghibásodott jármű miatt torlódott. A Klubrádió szerint a Budára tartó forgalmat viszont az akadályozta, hogy a budai oldalra vezető két sávból az egyiket reggel elfoglalta egy veszteglő kamion, amely az Index helyszínen járó tudósítója szerint kilenc órára már elhagyta a helyszínt. Ekkorra már mindkét irányban folyamatos volt a forgalom.


Fotó: Index

A Buda felé közlekedőket kora reggel egy, a Jászai Mari térnél történt hármas karambol is akadályozta a tovább haladásban. A híd pesti hídfőjénél ugyanis egy Porsche és két másik személyautó koccant egymásnak. A két forgalmi akadály miatt a hídon gyakorlatilag állt a közlekedés, ráadásul a hídra vezető budai és pesti Nagykörúton is óriási volt a torlódás.