Árpád
-2 °C
4 °C

Géppisztolyos mészárlás Szlovákiában

2002.08.26. 12:27
Szomszédját, annak 11 éves kislányát és egyéves fiát megölte, feleségét és két hónapos fiát megsebesítette egy szlovákiai férfi. A géppisztolyos vérengzés oka egyelőre ismeretlen, a férfi ellen országos körözést adtak ki.
Géppisztollyal lelőtte 29 éves szomszédját, valamint annak 11 éves kislányát és egyéves kisfiát egy 61 éves férfi a az Ipolysághoz közeli Tompán, Szlovákiában. A férfi vasárnap este lépet be szomszédja házába, ahol azonnal tüzet nyitott a géppisztolyból. A ház tulajdonosa, egy 33 éves nő súlyos, két hónapos kisfia könnyebb sérüléseket szenvedett.

Nem tudni miért tette

A támadó a lövöldözés után azonnal elmenekült, tettének indítéka egyelőre ismeretlen. A szlovák rendőrség országos körözést adott ki a férfi ellen. Szlovákiában az elmúlt években igen sok gyilkosságot követnek el, és gyakoriak az egyszerre több áldozatot követelő mészárlások is.

Néhány éve Pozsonyban hat vietnamit, köztük egy csecsemőt mészároltak le. Három éve egy alvilági leszámolás során a dunaszerdahelyi Fontána bárban tíz embert lőttek halomra egyetlen perc leforgása alatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?