Csilla, Noémi
10 °C
28 °C

17 éves tanítványával szexelt egy tanárnő

2006.11.15. 15:44
Felfüggesztették állásából és őrizetbe vették Carrie McCandlesst a coloradói Brightonban. A 29 éves tanárnő egy tanítványával szexelt. Az ügyet igazán pikánssá teszi, hogy McCandless iskolájának a férje az igazgatója.

Carrie McCandless

Újabb tanár-diák szexbotrány robbant ki az Egyesült Államokban, de Carrie McCandless esete mégis egy kicsit más. A 29 évas, szőke tanárnő ugyanis a coloradói Brighton Charter középiskolájábaban tanít, amit a férje igazgat.

A tanárnő egy iskolai kempingezésen melegedett össze egy 17 éves tanítványával még október utolsó hétvégéjén Larimer megyében. Larimer Colorado hegyvidéki részén fekszik, igen hidegek az októberi éjszakák.

A megyei bíróságot ez nem hatotta meg, McCandlesst őrizetbe vették, ahonnan csak 20 000 dolláros (cca. négymillió forint) óvadék ellenében szabadulhat.

A brightoni Metro News értesülései szerint a rendőrség vizsgálja, hogy McCandless és tanítványának kapcsolata egyszeri, vagy tartós volt-e. McCandlesst férje, Chris McCandless a megyei tanfelügyelő ajánlására azonnal felfüggesztette állásából.