Viola
-6 °C
-2 °C

Megnősül Paul McCartney

2002.06.11. 13:22
A nyilvánosság teljes kizárásával nősül újra az egykori Beatles tag, Paul McCartney. A ceremóniát Írország egyik festői kastélyában tartják kedden. A környéket több száz fotóriporter szállta meg.
Sir Paul McCartney egykori Beatles tag Heather Mills volt fotómodellnek fogad örök hűséget egy írországi kastélyban kedden. A glasboughi Leslie kastélyban megrendezendő esküvőre mintegy 300 vendéget hívtak meg. A vendéglista titkos, de igen valószínű, hogy a Beatles egykori producere George Martin, továbbá Ringo Starr, és McCartney első házasságból származó gyermekei résztvesznek a ceremónián. Sir Paul szerint ez a "család napja lesz", és mindössze tíz közismert ember megjelenésére lehet számítani. A vőlegény tanúja valószínűleg Mike McCartney lesz , csakúgy mint Sir Paul 1969-es első esküvőjén. McCartney első felesége, Linda Eastman fotós 1998-ban hunyt el.

A menyasszony maga készíti ruháját

A tizenhetedik században épült kastély festői környezetben fekszik, és a hozzátartozó több száz hektáros birtokon található kápolnában tartják az esküvőt. A szervezők három nagy sátrat állítottak fel az épülethez közel, és ezeket pedig fedett átjáróval kapcsolták össze a kápolnával. A táncparkettet egy tó partján állították fel. A díszítéshez több ezer font értékben rendeltek liliomokat és rózsákat. A fákat lámpasorokkal díszítették, és várhatóan tűzijáték is lesz az ünnepségen. A mennyasszony két tervező segítségével, saját maga készítette ruhát visel majd. Egyesek szerint Ringo Starr egy verset fog szavalni, amely a híres 'All You Need Is Love" szövegét is magában foglalná.

Nem adták el a tudósítás jogát

Dacolva az uralkodó szokásokkal, a pár megtagadta az esküvői képek eladását, pedig az egyik bulvárlap mintegy 600 millió forintnak megfelelő összeget kínált érte. Helyette egyetlen képet adnak el a médiának, és az ebből befolyó összeget a taposóaknák áldozatait segítő alapítványnak utalják át.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!