Ágnes
-1 °C
2 °C

Megszállott férfi támadta meg a reformátusokat

2001.12.27. 19:50
A pszichiátriára szállították azt a férfit, aki késsel hadonászott a Debreceni Református Egyházmegye egyik irodájában azt hangoztatva: megszállta őt a sátán és tán meg is fog halni. Az értesített rendőrök kórházba szállítótták a zavart férfit.
Késsel hadonászó, zavartan viselkedő férfit vittek el csütörtökön a rendőrök a Debreceni Református Egyházmegye egyik irodájából a helyi kórház pszichiátriai osztályára - tájékoztatta az MTI-t Túrós Éva rendőr zászlós.

Halálra készült a megszállott

A Debreceni Városi Rendőrkapitányság sajtóreferense a történtekről elmondta, hogy a déli órákban kapták a jelzést, miszerint egy ismeretlen férfi hatolt be a református egyházmegye egyik irodájába, ahol arról beszélt, hogy őt megszállta a sátán, valószínűleg meg is fog halni.

Sakkban tartott hat embert

A késsel hadonászó, zavartan viselkedő férfi közölte, olyan helyeket keres fel, ahol megnyugvást találhat, majd az ajtónak támaszkodva megakadályozta, hogy az irodában tartózkodó hat személy elhagyja a helyiséget.

Az időközben értesített rendőrök az iroda ajtaját benyomták, s a férfit a debreceni Kenézy Gyula Kórház pszichiátriai osztályára szállították.