Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megvadult ló okozott halálos balesetet

2005.08.17. 11:58
A mentők kiérkezése előtt meghalt az a férfi, akinek lova megbokrosodott Penészleken. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében viszonylag gyakoriak a megvadult lovak okozta balesetek.

Megvadult egy lovaskocsit húzó ló, és a fogatot egy éppen arra haladó kombájn elé rántotta kedden éjszaka a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Penészleken.

A kombájn vezetője hiába próbálta elkerülni az ütközést, a lovaskocsit hajtó negyvenéves férfi a munkagép felemelt vágólapjához szorult, és nyílt lábszártörést szenvedett. A férfi a mentők kiérkezése előtt elvérzett.

Az elmúlt évben több lovaskocsis baleset is volt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Újfehértó és Nagykálló között egy megbokrosodott ló tért át tavaly tavasszal kocsijával a szembejövő sávba, és busszal ütközött. A fogat utasait kórházba szállították.

Ugyancsak tavaly úthengert akart kikerülni fogatjával egy férfi, amikor lova megvadult, és felborította a szemből érkező kerékpárost, aki súlyos sérüléseket szenvedett.