Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Minden idők legmelegebb budapesti hajnala

2006.07.26. 13:55
A napszakhoz képest rekkenő hőség volt szerdán hajnalban Budapesten. Az előrejelzések szerint vasárnap és hétfőn 1-2 fokkal enyhülhet a meleg, de igazi lehűlést a jövő hét második felére lehet várni.

Soha nem volt olyan magas a minimumhőmérséklet július 26-án Budapesten, mint szerda hajnalban, tájékoztatta Bozó János, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-t.

A fővárosban 21,7 Celsius-fok volt a mért legalacsonyabb hőmérséklet, ami fél fokkal haladja meg az eddigi minimumot, mondta, hozzátéve, nem valószínű, hogy szerdán melegcsúcs dőlne bárhol is.

A meteorológusok szerint még körülbelül egy hétig tart a "viszonylagos hőség", amely vasárnap és hétfőn 1-2 fokkal enyhülhet, de az "igazi lehűlést" jövő hét második fele hozhatja.

Az Országos Mentőszolgálat ügyeletének tájékoztatás szerint az átlagos számú riasztást kapták eddig szerdán.

A metnet.hu előrejelzése szerint szerdán és csütörtökön a sok napsütés mellett újból erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet és főként a középső és közép-dunántúli térségben alakulhatnak ki helyi zivatarok. A hőmérséklet kissé emelkedik, marad a párás, fülledt meleg.