Judit
2 °C
7 °C

Vérfürdő Memphisben, gyerekeket is megöltek

2008.03.04. 08:05
Megöltek négy felnőttet és két gyereket egy memphisi családi házban. Az USA Tennessee államában történt vérengzésben három kisgyerek is megsebesült, kettejük álllapota válságos.

Négy felnőttet és két gyereket öltek meg egy memphisi házban. Az USA Tennessee államában történt kivégzések színhelyén három súlyosan sérült gyermeket is találtak. A három sebesült gyerek közül az egyik állapotát stabilizálták, kettő életveszélyben van.

A sebesültek között van egy 7 éves fiú, egy 10 hónapos lány és egy 4 éves gyermek, utóbbi nemét nem közölték a hatóságok, közölte a CNN.

A szomszéd hívta ki a tűzoltókat ottani idő szerint hétfő este negyed hétkor a mészárlás színhelyére. A memphisi rendőrségnek egyelőre fogalma sincs, hogy mi történhetett, nem találtak se gyanúsítottat se indítékot a brutális leszámolásra.

A ház bérbeadója azt mondta, hogy egy nagyon udvarias család lakott ott, akik mindig rendesen fizettek, és soha semmi baj sem volt velük. A hatóságot riasztó szomszéd azt mondta, hogy sajnos nem ismerte a családot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?