Viola
-5 °C
-2 °C

Felborult egy mentőautó

2002.12.06. 07:55
Karambolozott és oldalára borult egy Szentendréről Budapestre tartó mentőautó péntek reggel a Lupa-szigeti elágazásnál: öt ember megsérült, ketten közülük súlyosan.
A megkülönböztető jelzéseit használó rohamkocsi egy szívbeteggel igyekezett kórházba Szentendréről Budapestre, amikor péntek reggel fél hat előtt néhány perccel egy személygépkocsival ütközött a Lupa-szigeti kereszteződésben - nyilatkozta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Hatalmas torlódás az utakon

A mentőautó oldalára borult. A két gépkocsiban összesen öten sérültek meg - ketten súlyosan, hárman könnyebben -, akiket az Árpád kórházba szállítottak. A balesettel kapcsolatos felelősség megállapítására vizsgálat indult. A péntek reggeli baleset miatt jelentős torlódás alakult ki a Szentendréről Budapestre tartó gépkocsiforgalomban.

Egyre több a mentős baleset

Csütörtök este is karambolozott egy mentőautó a fővárosban. A balesetnek egy súlyos sérültje van, a mentőautó sofőrje. A mentő egy személygépkocsival karambolozott a XIII. kerületben. A Dráva és Hegedűs Gyula kereszteződésében eddig ismeretlen okokból ütközött össze a beteghez siető mentő a személygépkocsival.

Szerdán este Balassagyarmat és Szügy között egy idős férfit gázolt el egy mentőautó. A férfi a helyszínen meghalt, újraélesztése sikertelen volt. A mentőautó nem használt megkülönböztető jelzést.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!