Valér
-2 °C
0 °C

Villamosmegállóban gázolt a mentőautó

2002.10.30. 18:23
Egy ember elhunyt, egy súlyosan, kettő könnyebben megsérült, amikor szerda délután mentőautó hajtott Budapesten a Róbert Károly körút és a Reiter Ferenc utca sarkánál lévő villamosmegállóba. A feltételezések szerint a mentő megcsúszott.
A síneken haladó, betegekkel a kórház felé tartó mentő valószínűleg megcsúszott és a megállóban várakozók közé csapódott. Többeket elsodort, és kidöntötte az aluljáró korlátját is - értesült a HavariaPress.

Egy gyalogos meghalt

A balesetben négy ember, három gyalogos és a mentő vezetője sérült meg - mondta az Indexnek Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Az egyik gyalogost életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, de nem tudták megmenteni életét; a kórházban belehalt sérüléseibe. Egy másik gyalogos súlyos, a harmadik és a mentő vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A mentőautóban szállított két beteg sebesülés nélkül úszta meg az ütközést. A vizsgálat jelenleg is tart.

Két napja a Blahán karambolozott egy mentő

Hétfőn négy ember könnyebben megsérült, amikor összeütközött egy mentőautó és egy személyautó Budapesten, a Blaha Lujza téri útkereszteződésben. A beteghez riasztott mentőautóban három mentős és a személyautó vezetője az ütközés következtében könnyebb sérüléseket szenvedett, mindannyiukat kórházba szállították.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!