Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Húsklopfolóval ölt a budakalászi nő

2001.10.11. 17:48
Húsklopfolóval verte szét részeges férje fejét egy budakalászi nő. A több mint hat évvel ezelőtti gyilkosságra csak most derült fény, mivel a budakalászi áldozat senkinek sem hiányzott.
A hat évvel ezelkőtti bűntényről a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője, Derzsi Péter nyilatkozott.

Negyedórán át ütötte a fejét

A sufniban ásta el a holttestet
A család élete koránt sem volt felhőtlen, mivel az alkoholista férfi rendszeresen verte az asszonyt, és molesztálta a kisgyerekeket. Az egyik este azzal tért haza, hogy elköltözik, de viszi magával a csöppségeket is. Mielőtt bármit is tett volna, részegen álomba merült, a nő pedig végső elkeseredettségében magához vett egy húsklopfolót, és negyedórán át ütötte a fejét. A holttestet lepedőbe csavarta, majd elásta az udvaron álló sufniban, a vécé mellé.

A most harmincnyolc éves gyanúsított 1995-ben nem jelentette be élettársa eltűnését, hanem az aláírásának meghamisításával kijelentette a lakásból. A rendőrök egy nemrég kapott információ nyomán jutottak el a nőhöz, aki a poligráfos vizsgálat után bevallotta tettét.

Két napig keresték a holttestet

Nem volt egyszerű megtalálni a holttestet, mivel az emésztőgödör miatt a kutyák nem tudtak szagot fogni. A maradványokra két nap kutatás után, szerdán bukkantak rá.