Olivér
4 °C
8 °C

Gázolt a metró Újpesten

2008.04.29. 19:01
Baleset miatt lezárták Újpest-Központ metróállomást. Egyelőre nem tudni, hogy öngyilkossági szándékkal vagy véletlenül lépett-e a metró elé egy utas kedd este. A 3-as metró háromnegyed hét és negyed kilenc között nem járt az Újpest-Központ és Dózsa György út közötti szakaszon.

Újabb gázolás történt a hármas metró vonalán kedden este, nem sokkal háromnegyed hét előtt.

Az Újpest-Központ metróállomáson a Kőbánya-Kispest felé induló szerelvény alá került egy férfi, tudta meg az Index. Egyelőre nem világos, hogy öngyilkossági szándékkal lépett vagy véletlenül esett a metró elé az utas.

A baleset áldozatának állapotáról sem volt egy ideig pontos információnk, annyit lehetett tudni, két kocsi is áthaladt rajta, mire a szerelvény meg tudott állni. A metróállomást lezárták, az utasokat kiterelték a peronokról, a tűzoltók és a mentők hét óra körül érkeztek a helyszínre.

Az elgázolt utas kiemelése fél nyolc körül megtörtént, a mentők súlyos, életveszélyes állapotban vitték az Árpád kórház traumatológiai osztályára. Az 57 éves budapesti férfi a gyors orvosi beavatkozás ellenére belehalt súlyos koponyasérüléseibe.

A BKV pótlóbuszokat állított forgalomba Újpest Központ és Dózsa György úti metróállomások közt, a metróforgalom helyreállítása negyed kilencig tartott, mondta az Indexnek a BKV fődiszpécsere.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?