Bernát, Felícia
EUR 382,96 Ft
USD 362,09 Ft
8 °C
30 °C

A londoni metróban szült egy lengyel nő

2009.01.02. 15:57
Egészséges gyermeknek adott életet a londoni metró egyik állomásán egy lengyel hajléktalan nő.

Csaknem másfél évszázados fennállása során másodszor fordult elő, hogy a londoni metróban jött világra egy kisbaba.

A brit főváros földalatti-hálózatának illetékesei megerősítették, hogy december 19-én egy lengyel nő adott életet gyermekének a Kingsbury metróállomáson.

Julia Kowalska lánytestvérével utazott, amikor a nyugat-londoni megállóban rátörtek a fájások, és már csak az állomásfelügyelő irodájáig jutott el, ahol egészséges kislánya született.A szülésben a helyszínre érkező mentősök segédkeztek, majd a nőt gyermekével együtt beszállították a Nothwick Park kórházba, ahonnan négy nap után elengedték a kicsivel.

Az anyával, akiről kiderült, hogy fedél nélkül él a fővárosban, helyi szociális munkások vették fel a kapcsolatot.

A 275 állomást számláló londoni metróhálózatban először 1924-ben esett meg, hogy újszülött sírt fel egy megállóban. A kis Marie Cordery az Elephant and Castle állomáson jött világra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek