Bernát, Felícia
EUR 384,39 Ft
USD 364,19 Ft
8 °C
30 °C

Pert fontolgat a leszúrt szurkoló

2004.10.04. 18:46
Pert fontolgat a magyar szervezők ellen a Millwall Budapesten lesz]rt szurkolója. Gary Cable szerint a fradista "vadállatok" késekkel kergették, ám rendőröknek nyoma sem volt.
Jogi lépéseket fontolgat a magyar hatóságok ellen a csütörtöki Ferencváros-Millwall UEFA-Kupa meccs előtti szurkolói összecsapásokban leszúrt brit szurkoló. A Millwall-drukkert hétfőn engedték ki a kórházból. A negyvenhárom éves Gary Cable szerint az ellenfél szurkolói "vadállatok", kést rántva kergették végig a Váci utcán. Akkor még három társával elmenekült, de a metróban végül leszúrták.

Cable szerint a Váci utcán "egyáltalán nem voltak rendőrök, nyoma sem volt biztosításnak". A szurkoló az UEFA előtt is vallomást kíván tenni és jogi lépéseket fontolgat, írja a BBC.

A szurkolói összecsapások a stadiontól távol, a Váci utcában zajlottak, a rendőrség többször is közbeavatkozott. A rendbontások során letartóztatott kilenc brit szurkolót garázdaság vétségében bűnösnek is találták.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Vennék
  • Hírek