Erik, Alexandra
EUR 385,67 Ft
USD 366,34 Ft
11 °C
23 °C

Leütötte a papot, hogy misézhessen

2003.02.14. 12:29
Egy olasz férfi mise közben leütötte a papot, hogy végre egyszer ő állhasson a szószékre. A férfinek majdnem sikerült végigmondania a misét, mire a rendőrök nagy nehezen letartóztatták.
A 32 éves római katolikus Bruno Liberato mise közben rontott be a Nápoly melletti Castelforte templomába, egyenesen a paphoz sietett és egy jól célzott ökölcsapással leterítette. Ezután ő folytatta a misét, miközben Don Olivier atya ájultan hevert a lábainál az oltár mellett.

Rendőröket vert

A jelen levő hívek egyike, miután meglepetéséből felocsúdott, riasztotta rendőröket. A prédikáló már a Miatyánknál tartott, amikor letartóztatták. Ez azonban nem ment könnyedén: a pszichés problémáiról ismert Liberatótól a rendőrök is kaptak néhány ökölcsapást és rúgást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

  • Eladnék
  • Betét