Judit
3 °C
7 °C

Gyilkosság egy öreg Mitsubishiért

2002.01.20. 09:39
A két gyanusított fiatalember tíz nappal ezelőtt végzett az idősebb áldozattal, akinek a kocsiját később hamis papírokkal zálogba adták.
Emberölés elkövetésének gyanújával őrizetbe vett a rendőrség két miskei férfit azt követően, hogy szombaton a településen egy idősebb embert otthonában összeverve, holtan találtak meg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap úgy tájékoztatta az MTI-t, hogy a gyanú szerint e két fiatalember verte agyon még tíz nappal ezelőtt az idős miskei lakost. A 68 éves férfi tetemére szombaton elvált felesége talált rá.

A huszonéves gyanúsítottak január 9-én követték tettüket. A rendőrök az áldozat 12 éves Mitsubishi autójának felkutatása nyomán jutottak el a feltételezett tettesekig.

A gépkocsit ugyanis a gyilkosságot követően hamis megbízási szerződés és kölcsönszerződés alapján 150 ezer forintért elzálogosították egy jánoshalmi lakosnak, s ő személyleírása segítségével találtak rá az elkövetéssel alaposan gyanúsítható személyekre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?