Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Munka közben érték tetten a lányokat Mogyoródon

2006.08.04. 13:27
Tiltott kéjelgés miatt nyolc prostituált ellen indított eljárást a rendőrség. A hölgyek csütörtökön a mogyoródi Forma-1-es autópálya közelében kijelölt tiltott zónában kínálták bájaikat. Két oszrák férfit aktus közben értek tetten a rendőrök.

Bírósági eljárás indult az ellen a nyolc nő ellen, akik csütörtökön a mogyoródi Forma-1-es autópálya közelében kínálták szolgáltatásaikat. Az örömlányokat gyorsított eljárásban húsz, illetve harminc napos elzárásra ítélte a bíróság, közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken.

A helyi önkormányzat korábban védett övezetté nyilvánította Mogyoródot. A prostitúció a település teljes területén és a pályánál tilos, mondta Belicza Andrea.

Csütörtökön délután már ki lehetett látogatni a Hungaroringre, megnézni az előkészületeket. A pályákhoz azonban nem csak az autók szerelmesei indultak el.

A rendőrök csütörtök délután három feltűnően öltözködött hölgyet vettek őrizetbe a pályához vezető út mellett, este pedig másik ötöt.

Két esetben teljesen egyértelmű volt a helyzet: a rendőrök éppen munka közben érték tetten a hölgyeket, amint osztrák vendégeik kívánságát teljesítették. Az egyik pásztoróra az osztrák ügyfél lakókocsijában zajlott, amikor a rendőrök odaértek.

A két osztrák férfi ellen is gyorsított szabálysértési eljárás indul, így 50 ezer forintjukba is kerülhet a mogyoródi lazítás.