Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Másfél évig lopták a Mol olaját

2008.04.07. 12:41
A százhalombattai olajfinomító készletét másfél éven keresztül szisztematikusan csapolta egy bűnbanda. A két helyi elkövető a Mol Trans teherautósaival működött együtt.

Olajlopás közben érték tetten egy most leleplezett bűnbanda két tagját Martonvásár külterületén. K. Szilárd százhalombattai lakos a MOL Trans egyik sofőrjével kerozint fejtett át a Mol járművéből K. Szilárdéba. Kiderült, hogy nem egyedi esetről van szó, hanem már másfél éve fosztogatják a Mol készleteit.

K. Szilárd és M. Tibor szervezetten lopta a százhalombattai MOL-finomító olaját. Ebben a Mol Trans öt tehergépkocsi-vezetője segítette őket.

A gyanúsítottak lakásán 4 ezer liter ásványiolaj-származékot és 12 millió forint értékű valutát foglaltak le. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte M. Tibort és K. Szilárdot. A rendőrség bűnszövetségben megvalósított, jelentős értékre elkövetett sikkasztás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt nyomoz az ügyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?