Gábor, Karina, Ders
-3 °C
6 °C

Magyar prostituáltak a Forma-1-es monacói luxusbordélyban

2005.05.26. 12:23
Kelet-európai lányok, köztük modellek és pornószinésznők dolgoztak egy hajón a múlt hétvégi monacói Forma 1-es futam alatt. A luxusbordélyt lakossági bejelentés nyomán számolta fel a rendőrség. A hajó szolgáltatásait az interneten reklámozták, és kifejezetten a Forma-1-es futam idejére időzítették a nyitást.

Egy svájci marketingcég magyar, litván és bolgár lányok bájai kínálta ügyfeleinek a múlt hétvégi monacói Forma 1-es futam alatt. A lányok fejenként 15 ezer eurót kaptak a luxusjachton nyújtott párnapos szolgáltatásokért, adta hírül a Libération csütörtöki száma.

A francia baloldali lap értesülése szerint a nizzai rendőrséget hétfőn értesítette egy ismeretlen feljelentő.

Luxusbordély

A Mirror úgy értesült, hogy a kelet-európai lányok - köztük modellek és pornószinésznők - egy óráért 110 ezer forintnak megfelelő eurót is elkértek a hajó fedélzetére csábított férfiaktól, de volt olyan ügyfél is aki hétmillió forintnak megfelelő összeget hagyott a monacói öbölben horgonyzó 36,5 méteres hajón - cserébe a huszonnégy órás kényeztetéssel egybekötött futamnézésért. A hajó szolgáltatásait az interneten reklámozták, és kifejezetten a Forma-1-es futam idejére időzítették a nyitást.

A lakossági bejelentésre kiérkező rendőrség huszonöt dolgozó lányt és több kuncsaftot is talált a hajón. Három férfit letartóztattak és ellenük kerítés vádjával indult eljárás a nizzai bíróságon. A lányokat és ügyfeleiket a kihallgatás után elengedték, ellenük nem indult eljárás. A hajót lefogalta a rendőrség, írja a Mirror.

Négymillióért dolgoztak

A magyar, litván és bolgár állampolgárságú lányok a nyomozóknak "megerősítették a hétvégén nyújtott szolgáltatások természetét". Kiderült az is, hogy őket egy másik svájci, úgynevezett escort-lányokat foglalkoztató cég közvetítette ki a marketingcégnek.

A Libérationnak nyilatkozó rendőrök szerint a lányok "mind nagyon szép manökenek vagy diáklányok", akik 15 ezer eurót (csaknem négymillió forintot) kaptak hétvégi munkájukért. A lányok pénteken érkeztek a nizzai repülőtérre, a Hotel Sheratonban laktak, ahonnan limuzinok szállították őket Monacóba. A lányok többsége a svájci cég által bérelt jacht kabinjaiban szerzett örömet a cég ügyfeleinek, egy részük pedig monacói szállodákba kísérte a vendégeket.