Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Csak pénteken már hárman haltak meg motoron

2007.06.08. 11:06
Győr-Moson-Sopron megyében ketten, Budapesten egy motoros halt meg közlekedési balesetben pénteken.

Életét vesztette egy motoros, amikor egy szabálytalanul elékanyarodott autóval ütközött a Győr-Moson-Sopron megyei Völcsej községben. A motort vezető 34 éves sopronhorpácsi férfi a község főutcáján közlekedett, a vizsgálatok szerint szabályosan, amikor az egyik keresztutcából szabálytalanul kikanyarodott utánfutós Trabanttal ütközött.

Pénteken reggel ugyancsak a megyében, Győrben, egy 31 éves férfi szenvedett szörnyű balesetet. Az Ady lakótelepen a motoros halálát egy autóvezető szabálytalan sávváltása okozta. A gépkocsi a belső sávban haladt, ami egyenesen vitte volna tovább, majd a jármű 29 éves vezetője hirtelen sávot váltott: a jobbra kanyarodást lehetővé tevő sávba hajtott. Akkor ütközött össze az ott haladó motorossal. Az ütközés következtében a motoros villanyoszlopnak csapódott, leszakadt a karja és a helyszínen elvérzett.

A ma reggeli harmadik baleset, Budapesten, egyelőre tisztázatlan okokból következett be. Ott egy 34 éves férfi az áldozat. A motoros az Egér úton haladt és két autóval karambolozott. A 34 éves férfi motorjával Érd irányából közlekedett az Egér úton, amikor az egyik kereszteződésben egy autóval ütközött, majd egy másik kocsinak is nekicsapódott.

15%

Edith Eva Eger A döntés

3999 Ft
3400 Ft
15%

Pan-dji Vádirat

3499 Ft
2975 Ft