Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Felgyújtotta konyháját a Mosonmagyaróvár ultrája

2008.09.23. 07:19

A boltokban kapható alapanyagokból kezdett füstbombagyártásba 8. emeleti konyhájában a Mosonmagyaróvári focicsapat egyik szurkolója. Ahogy a Kisalföld fogalmaz: „a focimeccs hangulatát akarta feldobni”.

A művelet balul sikerült. A törzsszurkoló nem tudott úrrá lenni a beindult kémiai folyamatokon, miután a konyhájában melegíteni kezdte az összetevőket.

Hatalmas füst árasztotta el a lakást, az ezzel járó hőhatás pedig szinte mindent megolvasztott a tűzhely környékén. A konyha berendezése és az ablakkeret is teljesen kiégett. A hőséget jellemzi: még a járólap is felpattogzott a helyiségben, írja a Kisalföld.

A fiatalember kisebb fokú égési sérüléseket szenvedett, a tűzoltókat ő maga értesítette. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett közveszély okozásának vétsége gyanújával indult eljárás.

A Mosonmagyaróvár a tavasszal esett ki az NB II-ből. A csapatnak a harmadik osztályú bajnokság hétvégi fordulója sem hozott szerencsét, 3-1-es vereséget szenvedett Hévízen.