Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Őrizetben a Nagy Ő egyik hódolója

2004.05.26. 10:04
A rendőrök nagy mennyiségben foglaltak le kedden Miskolcon és Budapesten különböző drogokat. Elfogták a több szálon futó kábítószerügy több vélhető szereplőjét, köztük a TV2 egyik műsorának szereplőjét is.
Összesen nyolcmillió forint értékű kábítószert foglaltak le kedden Miskolcon és Budapesten a rendőrség munkatársai. A borsodi megyeszékhely rendőrei a napokban, kábítószerkereskedőkkel kapcsolatos nyomozásuk egyik lépéseként összehangoltan, azonos időben kezdtek házkutatásokat a városban, illetve Budapesten. Az elfogott gyanúsítottak közül két embert már előzetes letartóztatásba helyeztek.

A rendőrök a házkutatások eredményeképpen több mint 4200 darab extasy tablettát, valamint csaknem fél kilónyi speedet és 21 gramm kokaint is lefoglaltak, mintegy nyolcmillió forint értékben. A gyanúsítottaknál nagy mennyiségű - milliós nagyságrendű - készpénzt is találtak, amely feltehetőleg a drogok értékesítéséből származott.

Emellett a több szálon futó kábítószerügy több feltételezett szereplőjét is elfogták, így rendőrkézre került többek között egy kereskedelmi televíziócsatorna egyik műsorának szereplőjeként, a főszereplő hölgy kegyeiért versengő Sz. Tamás is. Az ügy egyik miskolci érintettje viszont jelenleg szabadlábon védekezhet, hiszen az eddigi adatok alapján nem indokolt vele szemben kényszerintézkedés alkalmazása.