Orsolya
10 °C
21 °C

Világrekorder a telefonkönyv-szaggató rendőr

2002.01.04. 14:42
A Szlovákia Legerősebb embere címet birtokolja egy magyar rendőr-erőművész, aki legutóbb például egy perc alatt 59 telefonkönyvet tépett szét. Ezen kívül szkanderben és fekvenyomásban már kilencszeres bajnok, szívesen megküzd akár egy bikával is, sőt, attól sem riad vissza, hogy szoknyában táncoljon népes nézősereg előtt.
Egy perc alatt 59 darab telefonkönyvet tépett szét az észak-komáromi rendőrség parancsnok-helyettese - adta hírül a HavariaPress. A világcsúcs kísérletet a győri Pláza üzletközpontban rendezték, ahol Narancsik Sándor társával, Őszi Ferenccel próbálkozott egy francia daliától elvenni a telefonkönyvtépés világcsúcsát. Sikerült nekik: az erős zsaru 59 vaskos kötetet cincált szét.

- Csuklósérülésem miatt az ötvenkilencedik könyvnél fel kellett adnom. Sajnálom, mert egyébként még tíz telefonkönyv belefért volna - nyilatkozta a 33 éves férfi, aki már ötszörös világrekorder ebben a műfajban. A szlovákiai magyar erőművész szkanderben és fekvenyomásban már kilencszeres rekorder bajnok, de birkózott már bikával is. Utóbbi küzdelem eredménye döntetlen lett, ugyanis a férfi és az állat is élve hagyta el az arénát.

A két erőembernek egyébként volt az üzletközpontban még egy szokatlan produkciója: egy korábbi fogadás elvesztése nyomán - a nézők nagy derültsége kíséretében - szoknyában táncoltak a Pláza látogatói előtt. "A közönség jól szórakozott, mi meg jót táncoltunk." - mondta erről Narancsik Sándor. A rendőr idén szeretné megjavítani a traktorkerék forgatás világrekordját is.