Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C

Tragikus baleset a 4-esen

2003.09.07. 18:10
Hárman vesztették életüket Törökszentmiklós határában, ahol egy autó kigyulladt, a benne ülő három ember pedig benne égett.
Három halottja és három sérültje van annak a balesetnek, amely a 4. számú főúton történt vasárnap kora este Törökszentmiklósnál - tájékoztatta az OBJEKTÍV Hírügynökséget Lengyel György a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei RFK sajtószóvivője.

A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetet egy Mazda személygépkocsi ukrán hölgy vezetője okozta, amikor járművével a 4-es főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán - Szajol felől Debrecen irányába haladva - áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott frontálisan összeütközött a szemből szabályosan érkező Skoda személyautóval.

A vétlen autó az ütközéstől az árokba borult és kigyulladt, öt utasa közül hárman a helyszínen életüket vesztették, egy 18 éves fiút életveszélyes állapotban, egy másik túlélőt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak a mentők kórházba. Az áldozatok úgy tudni, hogy farmosiak voltak. A Mazdát vezető ukrán nő az előzetes orvosi vélemény szerint csak könnyebben sérült meg.

A baleset miatt a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a régi 4-es út Törökszentmiklóson át vezető szakaszára terelték. A tragikus baleset pontos körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.