Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Napszemüvegben, nevetgélve rabolt bankot két 16 éves lány

2007.02.28. 23:01
Folyamatosan nevettek a bankrablás alatt, mintha az egész csak egy játék lenne - jellemezte a nem mindennapi bankrablást az atlanati rendőrség szóvivője. Két fiatal, alig 16 éves lány valószínűleg fegyver nélkül, fényes nappal kirabolt egy bankfiókot.

Két fiatal nőt keres a rendőrség, akik csak napszemüveget használtak bankrabláskor, hogy elfedjék az arcukat, és végig nevettek az akció során. Mindez Atlantában történt egy kertvárosi üzletközpontban - tudósít a Guardian.

A két fiatal a rendőrség szerint alig lehet több 16 évesnél. A rablás alatt egy cédulát nyújtottak át a Bank of America-fiók pénztárosának. A cédulán pénzt követeltek. Amíg a pénzre vártak, csak mosolyogtak, majd dolguk végeztével egyszerűen kisétáltak a bankfiókból. A tanuk nem tudták megmondani, kocsin vagy gyalog távoztak a helyszínről.

A WISTV felvételei a bankrablásról

Azt még nem tisztázta a rendőrség, hogy a lányoknál volt-e valamilyen fegyver. Azt sem árulják el a hatóságok, hogy mi volt a cetlire írva. Az is titok egyelőre, mennyi pénzt raboltak, egyelőre csak annyit tudni, hogy jelentős összegről van szó.

A rablásról videó is készült, így a rendőrségnek megvan a lányok képe. Ezt természetesen azonal közzétették. Ennek köszönhető, hogy szinte azonnal érkeztek lakossági bejelentések a gyanúsítottakról. Jelenleg éppen nagy erőkkel keresik a városban a fiatal bankrablókat.

A helyi rendőrség szóvivője szerint a lányok nevettek rablás közben, mintha az egész csak egy játék lenne.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!